Sjoerdsma-montage is opgericht in juni 2008 als eenmanszaak met veel ambities voor de toekomst.

Een eenmanszaak opererend in de markt tussen aannemer en de doe-het-zelver met een netwerk van specialisten om zodoende een breed pakket met diensten voor de particulier te kunnen aanbieden.

Mocht Sjoerdsma-montage niet de expertise in huis hebben om een specifieke klus te klaren, zullen wij er alles aan doen om u toch van dienst te zijn.

Wij blijven in dit proces dan ook eindverantwoordelijke zodat u geen verschillende aanspreekpunten nodig hebt om uw wensen gerealiseerd te zien.

De externe monteurs (timmerlieden, loodgieters etc.) zijn dan ook in dienst van Sjoerdsma-montage.

Voor processen zoals bijvoorbeeld verhuizingen met de daarbij behorende werkzaamheden zoals: lampen / schilderijen /  gordijnen ophangen, kasten monteren, laminaat vloeren leggen en andere afwerkpunten kunt u ons ook inschakelen.

 

De slogan: “stilstaan is achteruitgang”  is op ons  zeker niet van toepassing doordat we altijd op zoek zijn naar nieuwe ontwikkelingen, trends, externe trainingen en stages. Doordat we zijn aangesloten bij de landelijk branche organisatie VLOK worden we tevens op de hoogte gehouden op onderwerpen zoals: ARBO en veiligheid, wetgeving en marktverschuivingen.

Wij streven altijd te werken met de beste merken en materialen die vaak zijn gecertificeerd volgens NEN EN normen en werken volgens bouw- en installatie voorschriften.

Op al onze werkzaamheden is een geschillenverzekering van toepassing die er voor zorgt dat de afgesproken werkzaamheden altijd worden uitgevoerd zoals ze zijn afgesproken.

Sjoerdsma montage | sjoerdsma-montage@hetnet.nl