SJOERDSMA MONTAGE SCHILDERWERK

 

 

Wij zijn gespecialiseerd in schilderwerk van hoge kwaliteit. Wij doen zowel binnen als buiten schilderwerk.

 

Wij werken volgens een verfsysteem, waaraan u jaren plezier beleefd, en de komende jaren geen onderhoud heeft.

 

Het ziet er letterlijk en figuurlijk gelikt uit. 

 

Hierdoor bent u verzekerd van vakmensen die weten wat er nodig is voor een resultaat waarover u tevreden zult zijn.

 

De voordelen voor u als woningbezitter zijn:

Zorgeloos gegarandeerd onderhoud

Wie zelf al eens z’n huis van top tot teen in de verf gezet heeft, kan beamen dat dit veel tijd en vakmanschap vergt. Laat het daarom over aan Sjoerdsma Montage; die beschikt over de kennis, de handigheid, de juiste materialen. Met Sjoerdsma Montage bent u verzekerd van het beste resultaat terwijl u ontspannen kunt genieten van uw vrije tijd.

Deskundige analyse

In het offertestadium wordt de conditie van het verfwerk en de ondergrond nauwkeurig geïnspecteerd.
De bevindingen van dit worden direct met u besproken.  Op basis van dit gesprek volgt de offerte.

Kleuradvies en productadvies

Het Nederlandse klimaat stelt het schilderwerk zwaar op de proef. Hoe beter de kwaliteit van de voorbewerking, hoe langer de verflaag optimaal beschermt. Juist in deze voorbereidende fase onderscheidt Sjoerdsma Montage zich door kennis en maatwerk.
Sjoerdsma Montage zal garantie aanbieden op het werk en gekozen verfsysteem. Ook adviseren wij over de juiste kleuren en/of kleurcombinaties.

Garantie

Wij geven ruime en unieke garanties.

Kiest u voor het Sjoerdsma Montage dan kiest u voor zekerheid.

Kiezen voor vakkundig schilderwerk is verstandig. Het voorkomt voortijdige veroudering en renovatie. Niet alleen levert kwaliteitsschilderwerk van Sjoerdsma Montage een flinke meerwaarde op bij de verkoop van uw woning; u woont ook een stuk mooier en aangenamer.

 

Vakmanschap

 

Met Sjoerdsma Montage bent u verzekerd van vakmanschap wat nodig is voor een resultaat waarover u tevreden zult zijn. Wij leveren maatwerk, maken gebruik van de beste producten en gereedschappen en voeren de opdracht perfect uit.

 

Reparaties

 

Wij zijn repaircare gecertificeerd. Dit houdt in dat we cursussen hebben gevolgd (en nog steeds volgen)  bij deze organisatie met goed gevolg.

Het voordeel van een Repaircare certificering is:

 

Zicht op de technische staat van de gevel

Repareren of toch vervangen: wat is wijsheid? Hoewel repareren vrijwel altijd kostenbesparend is, zijn er situaties denkbaar waarin vervanging de voorkeur heeft. U weet pas wat de beste aanpak is, als duidelijk is in welke technische staat de gevel verkeert. Een signaleringsinspectie door Sjoerdsma Montage geeft opheldering.

Signaleringsrapport

Via een weloverwogen steekproef brengen we de technische staat van de gevel in kaart, zowel de buiten- als binnenzijde. De resultaten van deze inspectie presenteren we in een signaleringsrapport. Dit geeft u een goede globale indruk van de technische staat van de gevel, eventueel met een overzicht van de geadviseerde preventieve en curatieve werkzaamheden.

Meer info vind u op www.repaircare.nl

  

 

Laag btw-tarief

 

Het lage btw-tarief is van toepassing op het schilderen en stucadoren van woningen ouder dan 2 jaar. De woningen moeten door particulieren worden bewoond. Hierdoor wordt het extra aantrekkelijk uw woning te laten onderhouden.

 

Soorten verf

 

Wij werken met de beste soorten verf, zoals o.a. Sikkens, Wijzonol, etc.

 

 

 

 

Sjoerdsma montage | sjoerdsma-montage@hetnet.nl